Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έσωσε με πέναλτι του Salah τον βαθμό

Έσωσε με πέναλτι του Salah τον βαθμό

Henderson και Salah μετά το εύστοχο πέναλτι του Mo.

Η Liverpool έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Craven Cottage με πέναλτι του Mo Salah στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Tottenham και να βρεθεί μόνη πρώτη πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Alisson να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και τον Curtis Jones να ξεκινά ξανά παρατάχθηκαν οι Reds κόντρα στη Fulham. Καλύτερα ξεκίνησαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 5′ με τον Cavaleiro, αλλά ο Alisson είχε απάντηση και απέκρουσε, όπως έκανε και στο 15′ σε σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή. Η Fulham ζήτησε πέναλτι στο 18′ για ανατροπή του Cavaleiro από τον Fabinho, όμως αυτό σωστά δεν δόθηκε, έπειτα από έλεγχο του Marriner στο monitor του VAR. Η ομάδα του Scott Parker συνέχισε όμως να είναι καλύτερη και τελικά άνοιξε το σκορ με τέρμα του Cordova-Reid με δεξί σουτ στο 26ο λεπτό. Η ομάδα του Klopp σιγά, σιγά κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε για πρώτη φορά με την κεφαλιά του Mane στο 40′ και έπειτα με τον Mo Salah στο 44′. Ο Trent γύρισε και βρήκε τον Αιγύπιο, όμως εκείνος δεν σημάδεψε σωστά.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησαν στην επανάληψη οι πρωταθλητές, αφού ο Minamino πήρε την θέση του Matip, που ένιωσε ενοχλήσεις. Η Fulham παραλίγο να κάνει το 2-0 με την έναρξη του δευτέρου μέρος, με τον Cavaleiro, μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Robertson, αλλά ο Alisson είχε ξανά απάντηση, όπως άλλωστε και ο Areola για να διώξει σε κόρνερ το μακρινό αριστερό του Salah δευτερόλεπτα αργότερα. Οι Reds έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με πλασέ του Henderson στο 61′, όμως ο Areola είχε ξανά απάντηση, κρατώντας το 0. Η Fulham απάντησε στις ευκαιρίες με κεφαλιά του Adarabioyo στο 68′ και αμέσως μετά την ευκαιρία αντικαταστάθηκε ο Trent Alexander-Arnold από τον Neco Williams. Η ομάδα του Klopp ήταν η κυρίαρχη στο δεύτερο ημίχρονο ημίχρονο και πίεζε καθόλη τη διάρκεια της επανάληψης για την ισοφάριση, την οποία τελικά βρήκε με πέναλτι του Mo Salah στο 79′! Το πέναλτι κέρδισαν οι Reds για χέρι του Kamara, μετά από εκτέλεση φάουλ του Wijnaldum και ο Αιγύπτιος το μετέτρεψε σε γκολ. Οι Reds παραλίγο να κάνουν και την ολική ανατροπή στο 83′ με τον Curtis Jones, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει και τον keeper των γηπεδούχων με το πλασέ του. Μετά την χαμένη ευκαιρία, ο Salah παραχώρησε την θέση του στον Divock Origi, με την Liverpool να κλείνει τις αλλαγές της. Οι Reds δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια ευκαιρία στα εναπομείναντα λεπτά, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Fulham: Areola, Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson, Anguissa, Lemina (Reed 80′), Loftus-Cheek (Kamara 74′), Decordova-Reid, Lookman (Bryan 88′), Cavaleiro

Έμειναν στον πάγκο: Rodak, Reim, Cairney, Kebano

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (N.Williams 69′), Fabinho, Matip (Minamino 46′), Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones, Salah (Origi 84′), Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Phillips, Cain, Oxlade-Chamberlain.

Για τους Reds ακολουθεί την Τετάρτη ο εντός έδρας αγώνα με την Tottenham.

Ο Salah ισοφάρισε με πέναλτι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com